Blog

Stichting Luchtwortel heeft ten doel het mogelijk maken van de ontwikkeling, realisering en vertoning van werken van artistieke en/of informatieve aard, het bevorderen van kennis van en aandacht voor flora en fauna, en het bevorderen van mededogen en begrip voor en tussen mensen.

 

4 antwoorden op “Blog”

  1. Hallo Conny,
    Ik ben een ex cursist van videoreportage maken en ben doorgegaan met film maken voor zover ik daar in mijn leven ruimte voor heb kunnen maken.
    Zondag zag ik in de bioscoop de prachtige beelden in de film De Nieuwe Wildernis, en nu zie ik toevallig deze stichting. Mooie insteek! Ik maak lopende dit jaar een bedrijfsfilm voor boerderij Landzicht en kom heel wat te weten over (biologische) landbouw. Ik herken in de doelstelling van Stichting Luchtwortel ook de doelstelling van deze boerderij. Zij verbinden het land en de opbrengsten daarvan met de mensen in de stad, en willen de anonimiteit in de voedselketen doorbreken, wat hen al 18 jaar goed lukt. Veel succes met de stichting, wie weet kruisen onze paden nog eens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *